Voldoet aan de allerhoogste standaards: de fedi Ambient Line. Deze reeks combineert in 7 innovatieve decors stijlvolle elegantie met een behaaglijke sfeer en zorgt zo voor een unieke, natuurlijke uitstraling bij u thuis. Of misschien iets voor uw kantoor? De Ambient Line overtuigt gewoon overal!

En wat er goed uitziet, voelt nog beter aan; stap voor stap. Daarvoor zorgt de hoge kwaliteit van de Wood- en Stone-oppervlaktes. Maak met Ambient Line van uw oude trap door een traprenovatie een echte blikvanger – en toon zo uw gevoel voor design en stijl.

Mogelijke combinaties

Decor Wood Stone Cera Style Recht
Nordic x x
Béton x x
Loft x x
Macchiato x x
Canyon x x x
Iceberg x x
Vermont x x
Terra x x
Bluesteel x

De fedi Trend Collection staat voor de nieuwe natuurlijkheid die men onder de voeten voelt. Zeven nieuwe, moderne decors geven de oude trap een frisse look, geven het hele huis een hogere waarde en onderstrepen de individuele woonstijl. Daarbij overtuigt de Trend Collection niet alleen door het uiterlijk, maar ook door de Wood- en Stone-oppervlakken in reliëf en in de vertrouwde hoogwaardige kwaliteit. De Trenddecors zijn liefdevol gemaakt naar voorbeeld van de natuur. De liefde voor natuur kan tot in detail gevoeld worden. En dat stap voor stap.

Combinaisons possibles

Decor Wood Stone Cera Style Recht
Royal x x
Country x x
Mustang x x
Barrique x x x
Vintage x x
Champagne x x x
Cognac x x

De gewaardeerde verscheidenheid
Veelzijdig en tijdloos – dat zijn de beide kenmerken van de fedi Classic Line. En dat is ook de reden waarom de ondertussen 13 trapdecors zeer geliefd zijn bij klanten. De decors geven juist aan eenvoudig vormgegeven binnenruimtes of trappenhuizen die qua uiterlijk en gevoel tot aan de textuur lijken op echte natuurproducten, een ongewone flair.

Zoals de natuur zich presenteert in ontelbare kleuren en vormen, zo zet ook de Classic Collection in op veelzijdigheid. Omdat fedi daarbij de kleinste verschillen in structuur en uiterlijk zichtbaar maakt, zijn de klassieke decors zo geliefd. Moet het trapdecor in Beuken-uiterlijk eigenlijk lichter zijn, het oppervlak stimulerend aanvoelen, of toch liever Beuken Bloem? Wordt het Eiken-decor eerder licht gebleekt, of als Moeraseik grijs met het nieuwe Wood-oppervlak gewenst? De keus is veelzijdig en loopt tot decors in natuurlook zoals Els, Ahorn, Noten- en Kersenboom of Wengé. En wie het modern wil, kiest een trapdecor in eenvoudig zwart of wit.

Chêne des marais Chêne clair Chêne Hêtre Wenge Noir Blanc

Combinaisons possibles

Decor Wood Style Recht
Hêtre x x x
Chêne x x x
Chêne clair blanchi x x
Chêne des marais gris x x
Wenge x x x
Noir x x
Blanc x x