RENOVATIE VAN DEUREN EN KOZIJNEN

Deur- en kozijnrenovatie is een van de hoofdproducten van fedi® gmbh. Als sinds de start van het bedrijf worden deze producten met toenemend succes verhandeld.

Bij een renovatie worden oude, versleten of om een andere reden lelijke deuren en kozijnen vernieuwd door middel van een coatingproces. Hierdoor bereiken ze een kwaliteit die zelfs nieuw gefabriceerde deuren en kozijnen niet kunnen bieden.

Zo wordt in het coatingproces een speciaal renovatiefolie over het deurblad gespannen en in de deursponning bevestigd. Omdat het folie geen vaste verbinding aangaat met het deurblad, wordt een zeer grote stootbestendigheid bereikt. Zelfs als het deurblad breekt, wil dat nog niet zeggen dat ook het folie wordt beschadigd. Zelfs gaten die na de renovatie ontstaan in het eigenlijke deurblad, worden gecompenseerd. De kozijnen worden ter plekke in dezelfde kleur gecoat.

Bovendien zijn de deuren en kozijnen zeer onderhoudsvriendelijkheid. Ze zijn kinderlijk eenvoudig af te nemen, grovere vervuilingen kunnen worden verwijderd met een speciale reiniger.

Overigens: de deurrenovatie is onafhankelijk van DIN-deurmaten mogelijk zonder meerkosten!

Ahorn licht
Berk
Beuk elegant
Beuk standaard
Eik Classic Weiss
Els
Essen lichtgrijs
Ahorn goud
Golden oak
Japanse eik
Kersen
Parelmoerwit
Pooleik
Zwitserse peer
Tessinkersen
Trentino-appel
Uniwit Standard