Het bedrijf

Al ruim 47 jaar boeken we veel succes op het gebied van deur- en traprenovatie. Wij zijn een gespecialiseerde vakgroothandel met eigen werkplaats. Als competente toeleverancier van renovatiesystemen die levert in heel Europa garanderen wij een soepele logistiek en opslag.

Onze producten

Wij leveren volgens het principe “Alles uit een hand”. Zo bieden we niet alleen efficiënte renovatiesystemen voor deuren en trappen, maar ook alle toebehoren, van laminaattreden en verwerkingsapparatuur tot en met de LED-verlichting.

Know how

Nieuwe klanten bieden wij de mogelijkheid een hele week mee te kijken in onze werkplaats en alles te leren over onze renovatiesystemen. Verder bieden we onze klanten regelmatig trainingen en vervolgcursussen aan op het gebied van sales en productkennis.

Marketingsupport

Wij stellen voor onze klanten gratis advertenties op maat op en vervaardigen voor onze partners verkoop-dvd’s en productbrochures. Wij adviseren u desgewenst over uw volledige reclameconcept.

Snelle leverservice

’s Middags besteld, volgende dag geleverd. Deze service kunnen we voor bestellingen geplaatst voor 14:00 uur garanderen in vrijwel geheel Duitsland.